We make dreams come true.......

12 daagse Japanreis Niigata, Tokyo en Hiroshima All Inclusive

De hieronder getoonde reis zal plaats vinden in de maanden oktober en november en maart en april. De exacte data zullen we persoonlijk met u doorspreken.

12 daagse Japanreis Niigata, Tokyo en Hiroshima All Inclusive. 

Tijdens de 12 daagse Japan reis vliegen we op Osaka en zullen we het eerste deel van de reis doorbrengen in het zuiden van Japan. Onze uitvalsbasis zal Hiroshima zijn van waaruit we de kwekers zullen gaan bezoeken. We verblijven hier +-4 dagen en we zullen onder andere een bezoekje brengen aan Sakai Fish Farm, Omosako, Momotaro, Takigawa, en waarschijnlijk nog wel een paar andere kwekers. Tevens zullen we in Hiroshima nog wat biezienswaardgheden bezoeken.

Hierna vertrekken we met de Shinkansen (hoge snelheids trein)  richting Niigata/Nagaoka waar we het tweede deel van de reis zullen doorbrengen. Nagaoka zal de thuisbasis worden van onze koi hunt in Niigata. Vanuit Nagaoka zullen we dagelijks de kwekers bezoeken die in het Niigata gebergte liggen. Iedere dag bezoeken we meerdere kwekers en u krijgt ruimschoots de tijd om rustig rond te kijken en eventueel een mooie aankoop te doen.

In de dagen dat we in Nagaoka zijn zullen we ook daar een aantal bezienswaardigheden bezoeken. Denk onder meer aan het koimuseum en misschien wel een Sake brouwerij. Mocht u zelf graag iets willen zien dan kunnen we natuurlijk altijd kijken of we wat tijd over hebben om aan uw wensen te voldoen.

Op dag 11 zullen we richting Tokyo vertrekken. We zullen daar de bezienswaardigheden van de stad bezoeken waaronder de Tempels, Wolkenkrabbers, Tokyo Tower en tevens zullen we een kijkje nemen in de bekende wijken zoals Ikebukuro, Shinjuku, Shibuya, Harajuku enz. De laatste avond kunt u natuurlijk nog even van de Japanse keuken en het bruisende nachtleven genieten.

Deze 12 daagse All Inclusive reis is inclusief,

  • Retourticket naar Osaka en Tokyo Japan
  • Treintickets naar Hiroshima, Okayama, Tokyo en Nagaoka
  • Hotel overnachtingen in kwaliteitshotels
  • Eten en drinken (ontbijt, lunch, diner inclusief drankjes) Mocht u na het diner nog ergens wat willen gaan drinken dan zijn de kosten voor uzelf.
  • Autohuur
  • Reisleiding
  • Excursies
  • Bij ons zijn er geen verborgen kosten

 

  
Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 We make dreams come true…….

Japanreis.eu is een onderdeel van Premium-Nishikigoi